Στο σπίτι

Kαφές με την ποιότητα ενός barista, φτιαγμένος από εσάς στο σπίτι!

Ανακαλύψτε εδώ την μεγάλη ποικιλία από προϊόντα Costa Coffee που μπορείτε να απολαύσετε στο σπίτι.

Δεν ήταν ποτέ ευκολότερο να αποκαλύψετε τον barista που κρύβετε μέσα σας και να απολαύσετε Costa Coffee στην άνεση του δικού σας σπιτιού. Διαθέτουμε ένα μεγάλο εύρος από ξεχωριστά χαρμάνια  ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε εύκολα να παρασκευάζετε τον καφέ σας, όπως οι ειδικοί μας. Τα προϊόντα μας για το σπίτι προσφέρουν την ίδια, πλούσια και ακαταμάχητη γεύση Costa Coffee που περιμένετε να βρείτε σε ένα από τα καταστήματα μας, αλλά μπορείτε να τα απολαύσετε στο σπιτι... στο αγαπημένο σας φλιτζάνι. Δείτε παρακάτω λεπτομέρειες σχετικά με την ποικιλία των προϊόντων μας.

Αλεσμένος καφές

Η τέλεια εμπειρία καφέ στο σπίτι! Με μια σειρά από μοναδικά χαρμάνια αλεσμένου espresso, μπορείτε τώρα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το αγαπημένο σας φλιτζάνι καφέ στο σπίτι.

Κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso

Απολαύστε στο σπίτι το έντονο Signature blend του Costa Coffee, καθώς και μια σειρά από single origin χαρμάνια, σε κάψουλες espresso συμβατές με μηχανές Nespresso®.

icon

Όλοι οι κόκκοι είναι Rainforest Alliance certified

Το Nespresso® είναι σήμα κατατεθέν της Société des Produits Η Nestlé S.A.® Η Costa Limited δεν σχετίζεται με την Société des Produits Nestlé S.A.® και αυτή η εταιρεία δεν έχει καμία σχέση με την παραγωγή ή έγκριση των προϊόντων μας.